Kindheit

Ina Maria Schmid, emri i lindjes Pirker, lindur më 20 qershor 06 në Warmbad Villach, e martuar, jeton në 1957 Villach.
Vazhdo te lexosh

Wie Alles filluar

Karl Lagerfeld (85 †) qëndron për modën, Ina Maria Schmid për modelimin e thonjve. Të dy janë një emër marke në të gjithë botën dhe një figurë kulti në të njëjtën kohë - e zgjuar, ...
Vazhdo te lexosh

E tyre Trajnimi

Një dëmtim i rëndë çoi në braktisjen e karrierës së saj në gara të skive dhe Ina Maria Schmid filloi trajnimin komercial dhe e përfundoi atë në 1976 ...
Vazhdo te lexosh

E tyre detyrat

Në lidhje me dashurinë për njerëzit, pasionin për një industri dhe sukses të madh në dyshemenë e lëmuar të degës së thonjve tregojnë se si ta bëni ...
Vazhdo te lexosh

E tyre Awards

Në vitin 2006 Ina Maria Schmid u emërua nga Kancelari austriak Dr. Mbylle titullin "Këshilli Tregtar“Shpërblyer. Ky titull përfaqëson më të lartën ...
Vazhdo te lexosh

Të saj Sport

Si adoleshente, entuziazmi i Ina Maria Schmid ishte për ski. Ajo ishte një garuese në ekipin e të rinjve ÖSV, fitoi 161 vendet e para dhe ishte ...
Vazhdo te lexosh

E tyre trofe

 Kupat dhe çmimet e Inës.
Vazhdo te lexosh

E tyre akademi

Shoqata Botërore e Thonjve, Shoqata Ndërkombëtare e Thonjve dhe Shoqata Evropiane e Thonjve si dhe Akademia Evropiane e Thonjve kanë selinë e tyre në Villach / Austri.
Vazhdo te lexosh

Vdes Marke Cesars Secrets

Ina Maria Schmid, ndër shumë të tjerë, kaloi 23 vjet përvojë profesionale në sallonin e thonjve Christian Cesar dhe e bëri atë
Vazhdo te lexosh

E tyre Letërsi

Literatura e parë dhe e artit më të lartë me temë "arti i thonjve" u botua nga Ina Maria Schmid. Kërkohet
Vazhdo te lexosh

E tyre Anëtarësimi

Zyrtar de la Chaine des Rotisseurs du Baillage National de Autriche Shoqata Federale BDIH e Gjermanisë Industriale dhe
Vazhdo te lexosh

Të saj Rrjet

Rrjeti i Ina.
Vazhdo te lexosh

E tyre Brands und Shoqatat

Ajo themeloi akademitë përkatëse të vendit në vendet evropiane dhe i vendosi ato nën organizatën e ombrellave të mbrojtura nga marka tregtare në 2001 ...
Vazhdo te lexosh
Öffentlichkeit
Wikipedia http://de.wikipedia.org/wiki/Ina_Maria_Schmid KUSH ËSHTË KUSH ...
Vazhdo te lexosh

Revolucion

Në vitin 2015, inovacioni global dhe revolucioni në industrinë e thonjve u zhvilluan me markat tregtare "Seksioni i Artë" dhe "Sectio Aurea".
Vazhdo te lexosh

Kampionati botëror i thonjve

Ngjarja më e rëndësishme në botë në industrinë e thonjve, Kampionati WORLD NAIL, zhvillohet ONLINE në 01 Shtator të çdo viti.
Ruani datën: 01/09.2021/XNUMX. Drejtpërdrejt në Facebook.
Vazhdo te lexosh

Konkurse

Ina Maria Schmid revolucionarizoi sistemin e vlerësimit për të gjithë kampionatet në Evropë dhe në mbarë botën, duke krijuar atë objektivin ...
Vazhdo te lexosh
INTERVISTË Ina Rreth Nesh Ina 
1. INA, CILA THESHT THE Sekreti i Suksesit Tuaj? Unë u kam borxh gjithçka grave. Dhe gratë më detyrohen gjithçka. Me duhet te …
Vazhdo te lexosh
Të drejtat e autorit Ina Maria Schmid · 2019 · ngulit|datenschutz